Finansering: Bedre renter & mere fleksibilitet

Finansering

Vores finansieringsselskab kan tilbyde en meget bedre rente end i banken og i sidste ende måske også mere flexibilitet. At låne penge er en tillidssag og her har vi indgået et sammenarbejde med Al Finans hvor vi mener du for de bedste vilkår!

Vi samarbejder med finansieringsselskaber, som udelukkende beskæftiger sig med bilfinansiering, for at kunne tilbyde dig den bedste og billigste finansiering.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig en attraktiv rente, men faktorer som løbetid, kørselsbehov og indfrielsesmuligheder er også vigtige elementer for en god finansiering, så du selv er med til at bestemme, hvornår du kan handle bil næste gang.

Med AL-Finans som samarbejdspartner kan vi give dig svar inden for 5 min. og dermed behøver du kun at handle et sted.

Spørg om et finansieringstilbud som passer til dig.

al finans tilbyder attraktive og fleksible lån, når du skal købe bil, campingvogn eller motorcykel. Med al finans kan du forvente:

Hurtig svartid
Personlig rådgivning
eksperter i billån

GÅR DU OG TÆNKER NY BIL?

H-Biler sælger og leverer kvalitetsbiler til kunder over hele Danmark. Vi hjælper i hele processen: frembringelse af den ønskede kvalitetsbil, køb af din byttebil, tilbud om attraktiv finansiering, forsikring m.m.

KONTAKT OS GERNE FOR HJÆLP OG RÅDGIVNING

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med køb/salg/leasing af bil ser vi meget frem til at høre fra dig.

Brug kontaktformularen eller ring direkte til os på
tlf: 54149574 / tlf: 24460493

LEASING

Vores leasingkontrakter er gennemskuelige og godkendt af FDM. Din sikkerhed for en en ordentlig behandling. Tænk ikke på restværdien. Det står vi for.

FINANSIERING

Via vores samarbejde med AL Finans kan vi tilbyde finansiering til favorable renter og fleksibilitet og måske også de bedste vilkår sammenlignet med andre finansieringsalternativer.

Coordinates of this location not found