Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig

H-Biler sælger og leverer kvalitetsbiler til kunder over hele Danmark. Vi hjælper i hele processen: frembringelse af den ønskede kvalitetsbil, køb af din byttebil, tilbud om attraktiv finansiering, forsikring m.m. Vi giver maksimal tryghed i enhver bilhandel – vi ønsker at være din bilpartner også i fremtiden!

Hvis du ønsker en tryg bilhandel med en nyere kvalitetsbil til den rette pris, så er H-Biler den oplagte samarbejdspartner

Skulle vi af en eller anden grund ikke i vores aktuelle varelager have netop den bil, du søger, så lad os alligevel høre fra dig. Vi har et meget stort netværk i bilbranchen i ind- og udland, og er eksperter i at lokalisere og fremskaffe biler efter ønske til vores kunder. Hør om dine muligheder på: 54149574

Du er velkommen til at ringe direkte til os ellers kan du skrive en mail eller bruge vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.

lokation

Nordensvej 2B, 4800 Nykøbing F.
Danmark

åbningstider

(Salg)
Man-tors: 10.00 – 16.30
Fredag: 10.00 – 16.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Kontaktinfo

Tlf.: 54149574
Tlf.: 24460493
Mail: info@h-biler.dk

åbningstider

(Værksted)
Man-tors: 10.00 – 16.00
Fredag: 10.00 – 12.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

GÅR DU OG TÆNKER NY BIL?

H-Biler sælger og leverer kvalitetsbiler til kunder over hele Danmark. Vi hjælper i hele processen: frembringelse af den ønskede kvalitetsbil, køb af din byttebil, tilbud om attraktiv finansiering, forsikring m.m.

KONTAKT OS GERNE FOR HJÆLP OG RÅDGIVNING

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med køb/salg/leasing af bil ser vi meget frem til at høre fra dig.

Brug kontaktformularen eller ring direkte til os på
tlf: 54149574 / tlf: 24460493

LEASING

Vores leasingkontrakter er gennemskuelige og godkendt af FDM. Din sikkerhed for en en ordentlig behandling. Tænk ikke på restværdien. Det står vi for.

FINANSIERING

Via vores samarbejde med AL Finans kan vi tilbyde finansiering til favorable renter og fleksibilitet og måske også de bedste vilkår sammenlignet med andre finansieringsalternativer.

Coordinates of this location not found